Duistere serie Them: Covenant nu op Prime Video, kijk de trailer hier:

Them is een anthologie-serie die terror in Amerika onderzoekt. In het eerste seizoen, Them: Covenant, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration, laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt. waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen.

https://www.youtube.com/watch?v=WL3Jz8fDgFI

De serie lijkt in eerste instantie een drama rond hevig racisme, maar wordt zo’n enorme nachtmerrie dat het zeker het horrorgenre raakt. De hoofdrollen zijn voor Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd en Ryan Kwanten.

Het eerste seizoen Them: Covenant bestaat uit 10 afleveringen en staat nu op Amazon Prime Video.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Duistere serie Them: Covenant nu op Prime Video, kijk de trailer hier:”

  1. Heb het in één ruk uitgekeken. Nou ja, in twee dagen tijd, maar dat is met mijn drukke schema ‘in één ruk’. Los van de bovennatuurlijke ellende is er nog veel meer ellende op zoveel verschillende niveaus. Heel erg knap gedaan en nog moeilijker om naar te kijken, met als hoogtepunt aflevering 5. Alleen het verhaal is hier en daar wat rommelig, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie