Duistere serie Them: Covenant nu op Prime Video, kijk de trailer hier:

Them is een anthologie-serie die terror in Amerika onderzoekt. In het eerste seizoen, Them: Covenant, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration, laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt. waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen.

THEM - Official Trailer | Prime Video

De serie lijkt in eerste instantie een drama rond hevig racisme, maar wordt zo’n enorme nachtmerrie dat het zeker het horrorgenre raakt. De hoofdrollen zijn voor Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd en Ryan Kwanten.

Het eerste seizoen Them: Covenant bestaat uit 10 afleveringen en staat nu op Amazon Prime Video.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sander
2 jaren geleden

Heb het in één ruk uitgekeken. Nou ja, in twee dagen tijd, maar dat is met mijn drukke schema ‘in één ruk’. Los van de bovennatuurlijke ellende is er nog veel meer ellende op zoveel verschillende niveaus. Heel erg knap gedaan en nog moeilijker om naar te kijken, met als hoogtepunt aflevering 5. Alleen het verhaal is hier en daar wat rommelig, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x