Trailer: MTV’s serie Teen Wolf lijkt de horrorkant op te gaan

MTV is allang geen muziekzender meer. Het is tegenwoordig een vergaarbak van allerlei vage realityseries. Maar met de nieuwe serie Teen Wolf, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985, maken ze dat helemaal goed. Hoewel de film, waarin Michael J. Fox de hoofdrol speelde, vooral een komedie was, lijkt de serie, met Tyler Posey als teen wolf, meer de horrorkant op te gaan. De nieuwe trailer van Teen Wolf ziet er in ieder geval duister uit en de invloeden van de Twilight Saga en True Blood zijn duidelijk aanwezig.

MTV's Teen Wolf logoTeen Wolf gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolfjagers. Het drama wordt helemaal compleet als een van de weerwolfjagers de vader van zijn nieuwe vriendinnetje blijkt te zijn, want romantiek mag natuurlijk niet ontbreken.

Teen Wolf begint op zondag 5 juni 2011, na de MTV Movie Awards, op MTV USA. De serie zal aanvankelijke bestaan uit 12 afleveringen van een uur. Nu maar hopen dat het geen ‘My Super Sweet Teen Wolf’ wordt!


Lees meer over , of geef hieronder je mening.
5 Reacties
 1. Menno zegt

  Holy crap, wat een gedrocht van een serie. Eclipse maar dan met een weerwolf. Ik sla ‘m over. (Ben ook niet de doelgroep ;))

  1. lolo zegt

   het is echt een super leuke serie hoor.

 2. Bertine zegt

  Heb de hele serie gezien!!
  Vandaag de Seseon Final gezien!!
  Het is een erg leuke Serie!!
  Je moet er alleen van houden!!

 3. MoeSLD zegt

  Leuke serie, niet verwacht van MTV

 4. Remko Schedel zegt

  “De invloeden van de Twilight Saga en True Blood zijn duidelijk aanwezig.”
  Ehmmm… Juist. Laat dus maar

  Oh ja, en hij date natuurlijk met het mooie, nieuwe meisje en wordt tegen de lockers geduwt door grote, gemene high school bullies. Origineel en helemaal niet cliche (in de ’80s 😉

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.