First-Person Mode toegevoegd aan The Evil Within 2


Zink dieper weg in de nachtmerrie dan ooit tevoren in The Evil Within 2. Alsof de gruwelijke wereld en afschuwelijke schepsels nog niet genoeg waren, kun je nu de hele game ook in first-person perspectief spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC, dankzij de laatste, gratis update.

The Evil Within 2 – First-Person Gameplay Mode Available Now! (PEGI)

Als je The Evil Within 2 al hebt, dan is het wijzigen naar first-person zo simpel als een voorkeur aanpassen in het menu. Je kunt dit op ieder moment wijzigen, dus kun je de game ervaren zoals je het zelf wil. Als je The Evil Within 2 nog niet probeerde en je wilt er mee aan de slag, dan kun je de Free Trial downloaden en de eerste hoofdstukken van de game spelen, ook in de nieuwe first-person mode. Alle voortgang neem je mee als je ervoor kiest om de game later aan te kopen.

“Veel spelers houden ervan om horrorgames te beleven in first-person perspectief, dus voor al wie een aantal situaties wil zien door de ogen van Sebastian, is dit de perfecte gelegenheid,” zegt Shinsaku Ohara, producer bij Tango Gameworks. “Union verkennen in first-person doet de omgeving nog groter aanvoelen dan wanneer je dat doet in third-person. Je zult ook de setting en vijanden van veel dichterbij kunnen bekijken en merken hoeveel tijd en moeite er werd besteed aan details.”

Ben jij een enorme horrorgame-liefhebber? Volg ons dan op Twitch.tv!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie