Nieuwe Silent Hill voor PlayStation 5, demo in speelbare staat?

Er gaat een gerucht de ronde dat er een nieuwe Silent Hill-game ontwikkeld wordt exclusief voor de nieuwe PlayStation 5 en het ziet er naar uit dat de demo vrijgegeven word vlak na de officiële presentatie van de console!

Dusk Golem staat erom bekend wel meer dingen gelekt te hebben die waar bleken te zijn, hij is dus een bron die je wel serieus kan nemen. Deze beste man heeft dus recentelijk verteld dat de reboot van Silent Hill op dit moment in een speelbare staat verkeert en vrij wordt gegeven na het Playstation 5 evenement. Hij heeft daar wel bij verteld dat Sony niet van plan is de IP (intellectual property) over te kopen van Konami en dat dat ook nooit gaat gebeuren.

– It is developed by Sony Japan Studios & will be PS5 exclusive.
– Toyama is directing, Akira Yaomoka is composing, Masahiro Ito is doing art, various Siren/Gravity Rush devs & some others working on it.
– This has nothing to do with Kojima or Silent Hills, that probably is not happening.
– Sony is NOT buying IPs, that’s bullshit.
– The game is NOT a remake, it is a soft reboot, made so it can be someone’s first SH game.
– The game is playable & has a demo that will be shown around after reveal.
– The details of this are not murky, there should be no miscommunication.

Nu is Dusk Golem wel zelfverzekerd, helemaal honderd procent zeker is hij ook weer niet. Dus de beste tactiek is voorlopig nog afwachten wat de presentatie gaat geven over een paar weken. Ik hou mijn hart vast in ieder geval, P.T. was een van de engste ervaringen die ik heb gespeeld.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie