Kylie X A Nightmare on Elm street- de bloederigste Halloween-make-upcollectie van 2021

Volgende week is het dan eindelijk zover, Halloween! Speciaal voor deze gelegenheid lanceerde het cosmeticamerk Kylie Cosmetics een gloednieuwe make-upcollectie en dat ziet er eh… bloederig uit.

Voor feestdagen als Halloween en kerst komt makeup-magnaat Kylie Jenner altijd met een nieuwe samenwerking, zo lanceerde ze vorig jaar een kerstcollectie: Kylie Cosmetics x The Grinch. Dit jaar werd ze geïnspireerd door de horrorklassieker A Nightmare on Elm Street. De collectie bevat een oogschaduwpalet met twaalf verschillende tinten, zoals o.a. ”Dream Demon”, ”Come to Freddy” en ”I’ll Be Your Nightmare”. Daarnaast zijn er drie verschillende soorten lip shine, een lip en cheek stain (anders dan lipgloss of lippenstift) en nepwimpers. De afzonderlijke items zijn allemaal voorzien van ontwerpen die refereren naar onze horroricoon Freddy Krueger, zoals slashmarks, bloedspetters en zijn silhouet. Bekijk hieronder de volledige collectie:

Vorige week deelde Kylie een creepy teaser-video op Instagram om de lancering van haar Halloween-makeup-collectie, Kylie X A Nightmare on Elm Street te promoten. In de video zien we Kylie Jenner zittend op de grond, naakt en besmeurd met nepbloed. Kylie vroeg onder de post aan haar volgers, “Can you guess who we collaborated with this year for halloween?”. Naast het plaatsen van een paar sneak peeks van de collectie via Instagram, deelde ze ook enkele van de producten in een fotoserie op haar feed, evenals twee foto’s van haarzelf in een bodysuit en besmeurd met bloed. Dezelfde foto’s verschenen op het officiële Kylie Cosmetics Instagram-account. Bekijk hieronder de veel besproken teaser:

De Kylie X A Nightmare on Elm Street is sinds kort te koop op de Kylie Cosmetics-website. Of je nu van het make-up assortiment houdt of niet, of het gaat gebruiken of niet, het ontwerp van de verpakking alleen al is een must-have voor de make-up liefhebbers tijdens Halloween dit jaar!

Wat vindt jij van de collab tussen Kylie Cosmetics en A Nightmare on Elm Street?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie