Nightflyers staat 1 februari op Netflix, kijk de nieuwe trailer

Dat de premièredatum van het laatste seizoen van Game of Thrones is aangekondigd is leuk, maar horrorliefhebbers kijken waarschijnlijk ook uit naar de andere serie van George R.R. Martin: Nightflyers. Vanaf 1 februari staat de serie op Netflix.

Nightflyers | Trailer [HD] | Netflix

De schrijver is zelf betrokken geweest bij serie en werkte samen met uitvoerend producent Jeff Buhler. Het is sowieso een groot jaar voor Buhler, dit jaar verschijnen The Prodigy, Pet Sematary en Grudge, allen met een scenario van zijn hand.

In Nightflyers volgen we acht wetenschappers die hopen contact te maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De hechte groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren. Al snel verandert de missie in een ware nachtmerrie…

Heb jij de Nightflyer-boeken gelezen van George R.R. Martin? Kijk je uit naar deze serie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nightflyers staat 1 februari op Netflix, kijk de nieuwe trailer”

  1. Zo te zien met een “iets” hoger budget dan de film uit 1987 🙂
    Het verhaal doet wel wat aan 2001 denken met een scheepscomputer die een first contact missie tegenwerkt (Just what do you think you are doing, Dave?), dus helemaal origineel vond ik het gegeven niet. Maar ik zal het zeker gaan kijken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie