In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Eerste teaser The Woman in Black – Angel of Death

angel-of-death-woman-blackShe Never Forgives,
She Never Forgets,
She Never Left.

Engeland, het is 1941 en Londen wordt tijdens de tweede wereldoorlog gebombardeerd, twee leerkrachten besluiten te vluchten met een groep schoolkinderen. Op zoek naar de veiligheid van de bommen komen ze in de afgelegen locatie aan de kust en trekken in het verlaten Eel Marsh House. De rust is van korte duur als de groep na aankomst de aandacht trekt van de Woman in Black.

The Woman in Black - Angel of Death (2015) Official Teaser Trailer #1

Begin volgend jaar brengt het Engelse Hammer Films het vervolg uit op de succesvolle The Woman in Black met Daniel Radcliffe. Dit keer zijn de hoofdrollen weggelegd voor Jeremy Irvine (Harry) en Phoebe Fox (Eve).

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//