Home Tags Zombies

Alles over: Zombies

Alles over zombies verzameld in dit thema. Een zombie is een wezen dat verschijnt als een gereanimeerd lijk of een hersenloos mens.

23 Oktober start The Walking Dead seizoen 8 op FOX

Vanaf 23 oktober wordt seizoen 8 van The Walking Dead iedere maandag om 22.00 uur op FOX uitgezonden.
video

Night of the Little Dead, vermakelijke kleine zombiefilm

Met de heerlijke nuance 'little' is de korte horrorfilm een prachtige comedy met in de hoofdrollen Adam "MythBusters" Savage, Penn Jillette en Bill Moseley.
video

Trailer voor Call of Duty: WWII Nazi Zombies

Sledgehammer Games/Activision grepen de San Diego Comic-Con aan om de nieuwe Call of Duty: WWII uitbreiding aan te kondigen: Nazi Zombies.
Cast of the Walking Dead - The Walking Dead _ Season 8 - Photo Credit: AMC

Trailers + startdata The Walking Dead s8 en Fear The… s3b

Zowel van de spin-off 'Fear the Walking Dead' seizoen 3b als 'The Walking Dead' seizoen 8 hebben we nieuws, een poster en een vette trailer.

Fear The Walking Dead: interview met Kim Dickens

In de nacht van zondag op maandag 5 juni start het derde seizoen van Fear The Walking Dead. Met het oog op de première mocht De Nachtvlinders hoofdrolspeelster Kim Dickens (Deadwood, Sons of Anarchy & House of Cards) enkele vragen stellen over dit nieuwe seizoen.

Trailer: It Stains The Sands Red – Zombie-stalker in de woestijn

Hoe zou het zijn om gestalkt te worden door een zombie? Het is het interessante uitgangspunt van It Stains The Sands Red.
Masterclass Slashing Zombies: A Visual Artform door Staffan Linder

Visual Effects Masterclass ‘Slashing Zombies’ en meer tijdens Imagine

Op 22 april kun je naar de Masterclass Slashing Zombies: A Visual Artform door Staffan Linder bij het Imagine Film Festival. Hij werkte bijvoorbeeld aan The Walking Dead en de spinoff.

Fear the Walking Dead s3 vanaf 5 juni op AMC

Langverwachte première seizoen 3 Fear the Walking Dead - 5 juni op AMC.

Drew Barrymore’s Santa Clarita Diet krijgt een tweede seizoen!

Opnames voor seizoen 2 van de zwartkomische serie Santa Clarita Diet met Drew Barrymore als mensenvleesetende moeder beginnen deze zomer.

Netflix gaat voor historische Koreaanse zombieserie ‘Kingdom’

Netflix gaf ons afgelopen maand al het hilarische Santa Clarita Diet, en kondigt nu ook een historische zombieserie aan: Kingdom.

Zombie-game Dead Rising 4 toch snel naar PC

Dead Rising 4 kwam december vorig jaar uit voor de Xbox One en komt op 14 maart naar PC-Steam en fysieke winkels.
Executive Producer Greg Nicotero, Jeffrey Dean Morgan as Negan, Andrew Lincoln as Rick Grimes, Norman Reedus as Daryl Dixon - The Walking Dead _ Season 7, Episode 1 - Photo Credit: Gene Page/AMC

Ontmoet Walking Dead-acteurs Norman Reedus en Jeffrey Dean Morgan in Amsterdam

Het meest geliefde personage (Daryl Dixon) en het meest gehate personage (Negan) uit The Walking Dead komen naar Nederland!
Mandatory Credit: Photo by Andrew H. Walker/Variety/REX/Shutterstock (5226285ak) Lennie James 'The Walking Dead' Season 6 fan Premiere, Madison Square Garden, New York, America - 09 Oct 2015

The Walking Dead-acteur Morgan Jones komt naar Dutch Comic Con

Morgan Jones (Lennie James) uit The Walking Dead zal beide dagen aanwezig zijn op Dutch Comic Con.Lennie James is een Brits acteur, geboren in...
video

3 video’s voor Walking Dead seizoen 7b op FOX

Op 13 februari keert The Walking Dead seizoen 7 terug op FOX Nederland/Belgie. In de eerste helft van het seizoen speelde Negan natuurlijk weer...

Recensie: Santa Clarita Diet is eng hilarisch. Nu op Netflix

Aan de titel lees je het niet af, maar Santa Clarita Diet is de nieuwe horrorkomedie die vanaf vandaag te zien is op Netflix. En dat kan ik zeker aanraden.
video

Trailer: ‘The Girl With All The Gifts’ vertelt een mooi verhaal

Een film die al in veel landen te zien is geweest, maar onopvallend aan de Benelux voor bij lijkt te gaan. De trailer van...
video

Video: Met het Santa Clarita Diet voel je je lekkerder dan ooit

'Het Santa Clarita Diet is een echt killer dieet!' Sheila Hammond heeft haar levensstijl drastisch omgegooid en het geheim ontdekt om er beter uit te zien.
The Walking Dead 7b rise up

The Walking Dead seizoen 7 keert 13 februari terug

The Walking Dead heeft elk jaar een winterstop, dus ook seizoen 7 wordt een paar weken lang onderbroken, seizoen 7b keert 13 februari 2017 terug bij FOX.

Recensie: Max Havelaar met Zombies (Multatuli/Martijn Adelmund)

‘Max Havelaar met Zombies’ is geschreven door Multatuli en bewerkt door Martijn Adelmund.
video

Trailer Telltale’s The Walking Dead: A New Frontier

The Walking Dead: A New Frontier stond eerder bekend als Season 3, maar Telltale lijkt met deze titel vooral in te willen zetten als een nieuw verhaal.
Ezekiel (Khary Payton) The Walking Dead seizoen 7

The Walking Dead 7 begint 24 oktober bij FOX Nederland

De cliffhanger het vorige seizoen riep vragen op, die tijdens de première van The Walking Dead 7 op maandag 24 oktober om 22.00 uur op FOX worden beantwoord.
Beste Vrienden Ferry Werkvloer slachting

Nederhorror: Kijk nu ‘Beste Vrienden’

Wat is beter om deze horrormaand oktober te beginnen met een korte Nederlandse horrorfilm? Beste Vrienden is een film van Ruwen Heggelman en zeer zeker het kijken waard!
Snapchat Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead snapchatlens en ‘Fear Yourself’-app

In de nacht van 21 op 22 augustus pakt AMC wereldwijd het spannende tweede seizoen van ‘Fear the Walking Dead’ weer op. Speciaal voor...

Resident Evil 7 Gamescom Trailer

Dit weekend vindt in Keulen de Gamescon plaats en het Capcom een moddervette trailer vrijgegeven van Resident Evil 7 biohazard!
Resident Evil 6: The Final Chapter

De trailer van Resident Evil 6: Final Chapter is nu te zien!

En nu is dan eindelijk ook de trailer van de aller, aller, allerlaatste Resident Evil-film te zien: Resident Evil: The Final Chapter
Black Friday 2017