Hoofdrol Pierce Brosnan in Stephen Kings Bag of Bones

stephen king - vel over beenEind dit jaar zal de Amerikaanse televisiezender A&E de tweedelige serie Bag of Bones uitzenden. Dat moet een hele opluchting voor het team achter de serie, want producer Mark Sennett, regisseur Mick Garris en scenarist Matt Venne zijn al jaren bezig om de bewerking van het boek van Stephen King van de grond te krijgen.

Vorig jaar werd besloten om niet langer toe te werken naar een film, maar in plaats daarvan te gaan werken aan een miniserie. En al mei werd duidelijk dat men voorbereidingen aan het treffen was om te gaan filmen in het Canadese Novia Scotia, een provincie die we ook al kennen van de op The Colorado Kid gebaseerde serie Haven.

Begin deze maand verscheen de naam van Pierce Brosnan in de rol van Mike Noonan op IMDB, tijdens de Comic Con in San Diego is dit bevestigd en zal hij spelen naast Annabeth Gish als zijn overleden vrouw. Zeer waarschijnlijk zal Kelly Rowland een rol krijgen in de serie die Sony Pictures Television voor A&E maakt. De opnames zijn iets vertraagd en gaan nu in augustus van start.

De miniserie Bag of Bones zal in het vierde kwartaal van 2011 op A&E worden uitgezonden en de twee afleveringen zullen samen vier uur duren.

Bestsellerauteur Michael Noonan is zichzelf niet meer na de plotselinge dood van zijn vrouw Johanna. Hij krijgt geen letter meer op papier. Overdag doodt hij de tijd met kruiswoordpuzzels, ’s nachts wordt hij geplaagd door nachtmerries over Johanna en hun zomerhuis Sarah Laughs in Maine. Die nachtmerries zijn zo realistisch dat Michael besluit naar Maine te gaan. Hij is ervan overtuigd dat hij eerst moet ontdekken wat een gekwelde Johanna hem probeert duidelijk te maken over Sara Laughs, het dorp en zijn vijandige bewoners, voordat hij de draad van zijn leven weer op kan pakken…

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie