Stephen Kings Bag of Bones wordt tv-serie

Tegenwoordig is er alleen maar ruimte voor remakes, sequels of tienerfilms, daarom is na drie jaar proberen om Bag of Bones op het witte doek te krijgen besloten om er een vier uur durende miniserie van te maken. It’s a ghost story for grown-ups. Television is the only place you can do that. Dat je op deze manier meer tijd hebt voor het verhaal is een mooie bijkomstigheid.

Regisseur Mick Garris deed deze uitspraken tijdens een signeersessie. Helemaal vreemd is het niet dat Garris betrokken is bij het project, eerder werkte hij al aan meerdere bewerkingen van Stephen King: Quicksilver Highway, The Shining miniserie, Sleepwalkers, Desperation tv-serie en The Stand. De productie begint in juni en de serie zal ergens in 2011 op televisie te zien zijn.

Vel over Been

Stephen Kings boek Bag of Bones in naar het Nederlands vertaald als Vel over Been.

stephen king - vel over beenBestsellerauteur Michael Noonan is zichzelf niet meer na de plotselinge dood van zijn vrouw Johanna. Hij krijgt geen letter meer op papier. Overdag doodt hij de tijd met kruiswoordpuzzels, ’s nachts wordt hij geplaagd door nachtmerries over Johanna en hun zomerhuis Sarah Laughs in Maine.

Ze is heel aardig – een doodgewoon meisje uit het dorp – maar ze kan je in moeilijkheiden brengen.’

Ondanks die nachtmerries – of misschien wel juist vanwege de nachtmerries – besluit Michael naar Maine te gaan. Hij is ervan overtuigd dat hij eerst moet ontdekken wat Johanna hem probeert duidelijk te maken over Sara Laughs, het dorp en zijn vijandige bewoners, voordat hij de draad van zijn leven weer op kan pakken…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
't Zusje
't Zusje
13 jaren geleden

Te gek! Dit boek was echt heerlijk om te lezen… en heb het af en toe weg moeten leggen omdat ik het eng vond…

Ik dacht in de eerste instantie dat het boek verfilmt zou worden.. maar denk dat een serie wel leuker is aangezien je dan het verhaal uitgebreider kunt vertellen..

Ben benieuwd

't Zusje
't Zusje
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

En nu is het eindelijk 2011 🙂

Maar kan nog geen datum vinden voor wanneer ze echt beginnen helaas…

Geduld is een schone zaak.. en ook geen andere keuze in deze natuurlijk haha..

Jolene
Jolene
12 jaren geleden

🙂 ik had blijkbaar niet ingesteld dat ik bericht you krijgen als er een reactie was… en kwam toevallig hier weer langs.

Als ze deze juni beginnen met filmen zal het wel eind van het jaar worden voor de pilot uitkomt…

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x