Korte Kersthorror: Santa Claus is a Vampire!

In de korte horrorfilm Santa Claus is a Vampire! van John Fitzpatrick en Jessica Chandler zie we hoe de familie van Sharon en Cody na het ophalen van de kerstboom de realiteit onder ogen moeten zien en alles op alles moeten zetten om het gezin te redden!

Trailer voor BBC’s A Christmas Carol

De BBC komt nu, in samenwerking met het Amerikaanse FX, met een nieuwe versie van A Christmas Carol. Peaky Blinders-bedenker Steven Knight staat aan het roer van deze 3 delige miniserie

Vier Kerstmis met Horrify & Aquaman als weerwolf?

Ben je al die zoetsappige kerstfilms ook zo zat? Dan ga je toch lekker horrorfilms kijken! En laat het nou net zo zijn dat Horrify een paar lekker nare kersthorrorfilms online gaat gooien.

Santa’s evil helpers top 5

Het is december en dat je zoetsappige films of Home Alone voor de 800ste keer kunt kijken. Maar natuurlijk zijn er ook duistere kerstfilms over de kerstman met zijn helpers. Hier een top 5 om je een creepy kerst te bezorgen

Top 5 Horror-Hebbedingetjes voor Kerst

Heb jij nog geen idee wat een horrorfan als kerstcadeau wil? Of kan je het zelf niet laten om jezelf te trakteren op kerstinkopen? Lees dan hier onze top 5 horror-hebbedingetjes voor de kerst!

Black Christmas in Q-Cinema

Als de sfeer van kerstmis die is van gezellig samen binnen zitten terwijl het buiten koud en guur is dan is ‘Black Christmas’ de ultieme kerstfilm.

Trailer voor low budget Ugly Sweater Party

Over een dikke maand is het kerstmis en een nieuwe traditie daarbij zijn lelijke kersttruien. Dit inspireerde filmmakers tot een horrorcomedy: Ugly Sweater Party.