Trailer voor horrorkerstfilm ‘The Mean One’ – 6 december in de bios

Ook voor De Nachtvlinders is Kerstmis een heerlijke tijd! Niet alleen omdat we op een bijzonder manier naar Home Alone kijken, ook zijn er genoeg horrorfilms rondom de diverse kerstthema’s. Dit jaar verschijnt er een horrorvariant op The Grinch in the bioscopen: The Mean One.

In een afgelegen stadje, dat je alleen kan zien als de sneeuwvlokken vallen, woont Cindy You-Know-Who. Ze viert ieder jaar met het hele stadje een uitbundig kerstfeest, tot haar ouders bruut worden vermoord door een groot en gemeen groen wezen in een rode kerst outfit. Na haar getuigenis, wordt ze voor gek verklaard door de autoriteiten en vlucht ze, ver weg van huis. Jaren later keert ze terug in de hoop het wezen te vinden en wraak te nemen voor de dood van haar ouders. Maar pas op Cindy, he’s a Mean One!

The Mean One - TRAILER - GRINCH HORROR vanaf 6 december in de bioscoop!

De regie is in handen van Steven LaMorte, die in 2022 de zombie/detectivefilm Bury Me Twice maakte. De cast bestaat uit David Howard Thornton, Krystle Martin, Chase Mullins, Rachel Winfree, John Bigham en Amy Schumacher.

Vanaf 6 december zal The Mean One in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Zet jij hem op je kerstlijstje?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie