Nog een kerstcadeau nodig? Misschien is dit peperkoekhuis van Hereditary wat

Hereditary boomhut als inspiratie voor het peperkoekhuis
Hereditary boomhut als inspiratie voor het peperkoekhuis

Veel horrorfans zijn inmiddels bekend met het werk van Ari Aster en filmstudio A24. Zij hebben immers veel populariteit verworven nadat ze Hereditary en Midsommar (respectievelijk) hebben geregisseerd en geproduceerd. Deze films worden door velen ervaren als een paar van de engste films die het horrorgenre te bieden heeft. Ergens is het dus alleen maar logisch dat filmstudio A24 van deze populariteit wil profiteren en daarom nieuwe producten uitbrengt waarvan de fans smullen. Letterlijk smullen in dit geval. Je kan namelijk voor de kerstdagen een peperkoekhuis kopen die een smakelijke replica is van de boomhut uit Hereditary, waarin zich de climax van het verhaal bevond.

Fans van de film die graag dit mooie peperkoekhuis willen toevoegen aan hun horrorverzameling, moeten wel diep in de buidel tasten. Het peperkoekhuis kost namelijk 62 dollar. Dit is exclusief de invoerrechten, wat je naast de peperkoek ook een gepeperde nota oplevert. Mocht je enthousiasme nog niet getemperd zijn dan is er meer goed nieuws. Op dezelfde site kan je ook een verzorgingsset kopen gebaseerd op The Lighthouse van Robert Eggers. Hierin zit een klein zeepbeeldje van een meermin. Ook kan je de hotdogvingers kopen uit de film Everything Everywhere All at Once.

A24 is altijd al een studio geweest die voor films gaat waar andere grotere studio’s zich niet snel aan durven te wagen. Het is dus ergens alleen maar toepasselijk dat dit dus ook opgaat voor de producten die ze op hun site verkopen. Origineel is het zeker en dat is bij A24 altijd al een goede invalshoek geweest.

Het peperkoekhuis van Hereditary is nu te bestellen en vanaf 16 december begint de levering. Mocht jij nog ideeën hebben voor producten die A24 kan maken voor hun films of series? Laat maar weten in de reacties.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie