’10-31′ wordt de volgende horrorfilm van Eli Roth en Roger Birnbaum

Eli Roth heeft aangekondigd dat hij een nieuwe heerlijke slash, slice and dice-film gaat produceren: 10-31.
Om weer even het geheugen op te frissen. Eli Roth is geen onbekende in horrorland, hij regisseerde Hostel en Cabin Fever en levert deze maand als producent de film Haunt af.

Eli Roth is verzot op alles wat met Halloween te maken heeft en zo ook dit script. Het is een script waarvan tot op de laatste letter, je op het puntje van je stoel blijft zitten. Over de verhaallijn van 10-31 wordt niet veel losgelaten, maar zoals de titel aangeeft draait het uiteraard om Halloween (in Amerika zetten ze namelijk de maand eerst neer en dan de dag).

Met Halloween gaat een jonge vrouw met haar nichtje en neefje ‘’trick and  treating’’ langs de deuren. Bij het openmaken van een snoepwikkel, staat er een bericht geschreven. Het bericht geeft aan dat er in haar straat een moordenaar rondloopt. 

Een moordenaar en Halloween, dit is nog nooit eerder gemaakt, even sarcasme op een stokje.  Eli Roth weet hoe hij het aan moet pakken en ook met Haunt heeft hij laten zien dat een Halloween-film echt nog steeds eng kan zijn,.

De film is gebaseerd op het verhaal van Laurie Ashbourne, het script is verder uitgewerkt door Kathy Charles. Eli Roth produceert deze film niet alleen en werkt samen Roger Birnbaum. Een bekende naam in de filmwereld, om even een greep uit zijn verzameling te geven: Metro, The Happening, Rain man en Bruce Almighty.

Ik vermoed dat deze film ergens rond Halloween uit zal komen,  in welk jaar wordt nog een verrassing.

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie