Cloverfield 2? Trailer 10 Cloverfield Lane!

Wakker worden met de eerste trailer van 10 Cloverfield Lane:

10 Cloverfield Lane (HD trailer NL)

Plotseling is daar een trailer van een nieuwe film van Paramount, Bad Robot en J.J. Abrams over een schijnbaar zo gewoon gezinnetje. De gehele productie is stiekem zelfs volledig afgerond en ’10 Cloverfield Lane’ draait zelfs al vanaf 11 maart 2016 in de Amerikaanse bioscopen. UPDATE: en vanaf 31 maart 2016 in Nederland.

Een jonge vrouw wordt wakker na een ernstig auto-ongeluk. Ze bevindt zich in een kelder en vreest dat ze ontvoerd is. Maar haar ontvoerder – een zogenoemde Doomsday Prepper – beweert juist dat hij haar leven heeft gered van een gigantische chemische aanval en de buitenwereld onbewoonbaar is. Ze kan/wil dit niet geloven en vanaf dat moment staat haar leven in teken van ontsnappen, ongeacht de verschrikkingen die buiten af te wachten.

Acteurs Mary Elizabeth Winstead, John Goodman en John Gallagher Jr. die we in de trailer zien, zijn volgens Slashfilm in 2014 gecast voor een film van regisseur Dan Trachtenberg, scriptschrijvers Josh Campbell en Matthew Stuecken. De post-apocalyptische film stond toen nog bekend als Valencia, een naam die volgde op de eerste werktitel The Cellar.
10 cloverfield lane
J.J. Abrams heeft inmiddels het volgende laten weten over 10 Cloverfield Lane:
“Het idee ontstond een tijd geleden tijdens de productie [van 13 HOURS, red.]. We wilden een bloedverwant maken van Cloverfield. Het idee is langzaam gegroeid. We wilden de titel zo lang mogelijk geheim houden als mogelijk.”
Hiermee beantwoord hij indirect de vraag: is ’10 Cloverfield Lane’ het vervolg op Matt Reeves’ ‘Cloverfield’ uit 2008?

UPDATE 15-01-2016 14u: De poster is er!
10 cloverfield lane

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Snowdog
Snowdog
7 jaren geleden

Ha, hier hou ik nu van zie. Een trailer bekijken die intrigeert en toch geen jaar meer moeten wachten tot je de film kan zien. Plus dat Cloverfield me toen zeker niet tegenviel, dus verwacht ik hier nu ook wel wat van.

Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Vond Cloverfield een erg leuke film. Na het zien van de trailer ben ik ook wel erg benieuwd naar deze film.

Sjors
Sjors
7 jaren geleden

Cool! Ik ben erg benieuwd! Gaaf dat ze een heel ander soort film maken als “vervolg”.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x