10-delige comic ‘The Harvester’ duikt in het bloederige pad van het kwaad

Op 11 februari zal het eerste deel uitkomen van de tiendelige serie The Harvester, uitgegeven door Legendary Comics. Het is geschreven door Brandon Seifert (Witch Doctor, Hellraiser) en met de tekeningen van Eric Battle (Godzilla; Awakening).
Harvester
Sinds het begin der tijden, worden daders van kattenkwaad voor hem gewaarschuwd, geleerden probeerden zijn bestaan te bewijzen en mensen met kwaad in de zin worden gekweld door deze onstuitbare kracht die “The Harvester” wordt genoemd.

Sommigen zeggen dat hij gewoon een legende is, een broodje aapverhaal en een spookverhaal voor de kinderen. Anderen geloven dat deze levende nachtmerrie al eeuwenlang de strijd aangaat met het kwaad in deze wereld en eigen rechter speelt. Het wordt maar es tijd om de waarheid voor eens en altijd te achterhalen.

Twee rebelse speurders nemen de uitdaging aan om het mysterie achter de Harvester te onthullen. Terwijl ze zijn bloederige pad volgen door de geschiedenis, een sinistere, duistere kracht wordt ontwaakt die iedere ziel op aarde bedreigt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie