De Nachtvlinders bestaat 12 jaar en we groeien door

Op 28 november 2009 publiceerde ik mijn eerste artikel op De Nachtvlinders, het ging natuurlijk over Stephen King. Dat het een zaterdag was is misschien helemaal niet gek, het idee borrelde al even. Zo hadden we in 2008 al een horrorcommunity bij BNN, maar dat stopte. Het twitter-account van De Nachtvlinders is eerder in november dat jaar gestart met de naam Stichting Brain. Ik kan met herinneren dat het die zaterdag slecht weer was, zoals vandaag. Toen had ik niet verwacht dat 12 jaar later De Nachtvlinders nog zou bestaan, inmiddels duizenden artikelen zou hebben geschreven en maandelijks tienduizenden bezoekers zou trekken! En nu het het opschrijf denk ik weer “Wow!”

Bedankt!

Allereerst bedankt aan alle redactieleden die door de jaren heen hun bijdrage hebben geleverd, zonder jullie schrijfwerk, input en enthousiasme waren we nooit zo ver gekomen!
Daarnaast een enorme dank aan alle (vaste) bezoekers. Regelmatig krijgen we tips, suggesties, reacties en feedback waar we veel aan hebben.

We groeien door!

Rond Halloween plaatsten we een oproep voor nieuwe redactieleden. Leuk is om te melden dat de redactie (die nu bestaat uit Marloes, Daniel, Nick, Kristel, Jochem, Gillan, Janita, Sander en ondergetekende) uitgebreid is met drie nieuwe leden!
Vilan van der Loo gaat zich storten op duister leesvoer, Kevin Robbertsen en Ivar Berkman duiken op de nieuwste horrorfilms! Welkom!

En er is nog meer groei! We zoeken nog:

Op naar de 12,5 jaar!

Twaalf jaar is natuurlijk er mooi, maar 12,5 jaar is een jubileum! Daar gaan we natuurlijk iets speciaals van maken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

10 gedachten over “De Nachtvlinders bestaat 12 jaar en we groeien door”

 1. Woohoo! Gefeliciteerd hoor. Ik draag met trots de stempel Nachtvlinder! Fijn dat ik erbij mag horen. Zo kan ik mijn twee hobbies combineren, horror en games en is het schrijven erover een leuke aanvulling op mijn studie Communicatie 😃

  Beantwoorden
 2. Gefeliciteerd! Mooie mijlpaal!
  En wat een leuk eerste artikel. Inmiddels is het toen aangekondigde boek al verfilmd 🙂

  Ik hoop hier nog lang alle horrornieuwtjes te kunnen lezen. Keep up the good work!

  Beantwoorden
 3. Gefeliciteerd! 12 jaar is een hele mooie prestatie en het is zonder meer de leukste Nederlandse site voor alle Horror gerelateerde dingen. Ik kijk uit naar de komende jaren en ik ben blij dat ik dit mooie team daarbij mag versterken.

  Beantwoorden
 4. Gefeliciteerd! Een mooie prestatie! Ik weet nog dat ik voorjaar 2010 tijdens mijn afstuderen kennismaakte met De Nachtvlinders; jullie website was af en toe een behoorlijke afleidende factor 😉

  Ik reageer niet zoveel, maar neem regelmatig een kijkje op de website en volg jullie met plezier op FB en Insta voor horror (en aanverwante) tips 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie