Sadako van Ringu maakt haar opwachting in Dead by Daylight Mobile

Dead by Daylight Mobile pakt opnieuw groots uit met een dikke update. Naast betere graphics, nieuwe ingame-functies en nieuwe content maakt Sadako van Ringu haar opwachting van 15 tot en met 28 maart in de zogeheten ‘Sadako Rising Collaboration’.

Dead by Daylight Mobile Sadako Rising
Dead by Daylight Mobile Sadako Rising

Dat hebben uitgever NetEase Games en ontwikkelaar Behaviour Interactive bekend gemaakt. In de nieuwe update Sadako Rising hebben ze de graphics een flinke update gegeven. Hiernaast is er een nieuwe map beschikbaar: Blood Lodge en kun je jouw karakter met nieuwe kleding uitrusten. Ook zijn er nieuwe spullen in de winkel te koop en zijn er twee karakters toegevoegd aan het speelveld: the Onryo en Yoichi. Die zijn vrij te spelen tijdens dit evenement. Saillant detail: je hebt tevens een mysterieuze videoband ontvangen die jou vervloekt heeft. Om de vloek te verbreken moet je de band naar andere mensen sturen. Nou, waar heb ik dat nu eerder gehoord…

Mobiele tegenhanger

Dead by Daylight Mobile is zoals de naam al verraad de mobiele tegenhanger van het gelijknamige, en zeer succesvolle spel. Via jouw Apple- of Android-apparaat kun je nu on-the-go, of op de wc, proberen jouw slachtoffers aan spiezen te haken of juist te ontsnappen aan eerder genoemde slechterik. Net als zijn grote broertje zijn het asymmetrische potjes van 4 vs 1, maar daarbij is het wel geschaald naar de mobiele ervaring. Vergis je niet, het ziet er nog steeds heel erg mooi uit -zeker als je bedenkt dat je het op je mobiel speelt-, maar het is geen 4K (alhoewel ik mij afvraag hoe lang het nog duurt voor we 4K-kwaliteit games op onze smartphones hebben).

Dead by Daylight Mobile is gratis verkrijgbaar in de Android Play Store en de AppStore van Apple.

Sadako Rising

Hoe sta jij tegenover spelletjes op jouw telefoon of tablet? Vind je het niks of zie je er de charme wel van in? Ik ben al een tijdje om wat dat betreft. Connect een bluetooth controller en met een simpele houder heb je een prima mobiel spelapparaat (no pun intended), zeker als je een beetje recent toestel hebt. En met spellen zoals deze heb je al leuk aanbod.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie