13th Street zendt ‘The Whispers’ uit, een serie van Steven Spielberg

Aliens vallen onze Aarde aan en gebruiken de meest onwaarschijnlijke bron om de wereld te domineren: onze kinderen

abc-the-whispers-pilot-sneak-peeks[1]Begin juni gaat het gloednieuwe bovennatuurlijke eerste seizoen van The Whispers van uitvoerend producent Steven Spielberg in première bij de Amerikaanse tv-zender ABC. Slechts 2 week later wordt de serie ook uitgezonden bij de Nederlandse tv-zender 13th Street. De ijzingwekkend spannende serie onderzoekt mysterieuze gebeurtenissen die doen vermoeden dat ze allen met elkaar verband houden en de veilige wereld van onze families voor altijd kunnen veranderen.

The Whispers - Trailer

the-whispers-postersIn het centrum van de politieke macht, Washington DC, praten meerdere kinderen over hun denkbeeldige vriendje. Wat hun ouders echter niet weten, is dat deze vriend niet zo denkbeeldig is als ze vermoeden. Wanneer de mysterieuze spelletjes die ze spelen gevaarlijke vormen aannemen, wordt FBI kinderspecialist Claire Bennigan (Lily Rabe; American Horror Story) opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Ze begint met de zaak van een 6-jarig meisje die tijdens een spelletje met haar denkbeeldige vriendje haar moeder bijna vermoordde. Claire vraagt ze zich af of het meisje gestoord is of wellicht de spil vormt in een spel van veel grotere omvang.

Ondertussen is Wes Lawrence (Barry Sloane; Revenge), medewerker van het Ministerie van Defensie, aan de andere kant van de wereld in de Sahara woestijn waar hij een vreemd en angstaanjagend geologisch fenomeen ontdekt. Zijn de mysteries met elkaar verbonden? Het antwoord dwingt hen om hun grootste angsten onder ogen te komen. De vijand bevindt zich wellicht al in hun eigen huizen. Een race tegen de klok begint om niet alleen hun families, maar om de mensheid te redden… voor het te laat is.

De dertien afleveringen tellende serie The Whispers is geproduceerd door Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank, Zack Estrin en Dawn Parouse Olmstead. De pilot-aflevering werd geschreven en mede uitvoerend geproduceerd door Soo Hugh. De Nederlandse première van The Whispers op 13th Street is 15 juni om 21:00 uur met een dubbele aflevering.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “13th Street zendt ‘The Whispers’ uit, een serie van Steven Spielberg”

  1. Zien! Zien! Dat wordt een druk weekje in juni, want meen me te herinneren dat syfy 14 juni start met het uitzenden van Dark Matter…..

    Beantwoorden

Plaats een reactie