Kijk 18 minuten gameplay van horrorgame The Medium

DISCLAIMER: onderstaand filmpje laat de eerste 18 minuten zien van The Medium, het aankomende horrorspel van Bloober Team wat aanstaande donderdag uitkomt. Wil je geen spoilers of helemaal blank zelf de ervaring ingaan, dan raad ik je af dit te kijken. Maakt het je niet zoveel uit, kijk dan gerust.

Bloober Team, onder meer bekend van games als Blair Witch, Observer en Layers of Fear, komen donderdag 28 januari met hun meest ambitieuze project ooit: The Medium. Dit spel gaat over een onderzoekster genaamd Marianne en is een medium. Zij kan zowel in onze realiteit als in de geestenwereld rondlopen en alle acties die je in de ene realiteit doet, vertaald zich real-time in de andere. Dit unieke concept is nog niet eerder vertoond.

Om dit heugelijke feit te vieren hebben de beste lui van de gamingsite IGN nu een 18 minuten durende clip op Youtube geplaatst. Dit zijn de eerste 18 minuten van het spel, gespeeld in 4k op een Xbox series X. Als je deze niet wilt kijken in verband met eventuele spoilers, even goeie vrienden.

The Medium: The First 18 Minutes of Gameplay on Xbox Series X (4K)

Aanstaande zaterdag ga ik The Medium vanaf 20:00 op het Twitchkanaal van DeNachtvlinders zelf streamen. Dus ik zou zeggen, kom gezellig langs met een hapje en een drankje. Ga jij de game aanstaande donderdag zelf spelen? Wat verwacht jij van het dual reality mechanisme? Ik hoor het graag van je in de comments.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

1 gedachte over “Kijk 18 minuten gameplay van horrorgame The Medium”

Plaats een reactie