3 from Hell: Poster & teaser voor nieuwe Rob Zombie-film

3 from Hell: Bill Moseley, Sheri Moon Zombie en Sid Haig keren eindelijk terug in hun rollen Otis Driftwood, Baby Firefly en Captain Spaulding!
3 from Hell
Het is meer dan 16 jaar geleden sinds Rob Zombie’s House of 1000 Corpses verscheen, twee jaar later verscheen het vervolg The Devil’s Rejects. De twee films draaien rondom de disfunctionele Firefly Family, die een bestaan hebben vol hekserij en kannibalisme.
In het eerste deel volgen we een paar potentiële voedselpakketten slachtoffers en in het tweede deel zijn de belangrijkste leden van de familie (Otis Driftwood, Baby Firefly en Captain Spaulding) op de vlucht voor de politie.

Het idee voor de films is ontstaan toen Rob Zombie aan een labyrint/attractie werkte voor Universal Movie Parks. Hij pitchte het idee bij de studio en ze gingen akkoord. Echt, na de opnames waren ze niet tevreden en wilden dat er heropnames gedaan werden. Horrorliefhebber Zombie had er echter geen behoefte aan dat zijn film minder gruwelijk zou worden. Het lukte na ruim twee jaar om de film bij Universal van de plank te halen en via het nieuwe, op originele horror gerichte, Lion’s Gate uit te brengen. Sindsdien kennen de films een flinke cultfollowing en hopen de fans dat er een keer een vervolg komt.

Nu dus! Het is niet veel, maar kijk hier de eerste teaser trailer van 3 from Hell:

Rob Zombie’s Three From Hell - Teaser Trailer

3 from Hell zal in september in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn.

House of 1000 Corpses en The Devil’s Rejects zijn te koop bij Bol.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie