3 minuten trailer Attack on Titan is ondertiteld

In maart hadden we al een korte Japanse trailer van de live action film ‘Attack on Titan’, eerder deze maand verscheen er een langere én Engels ondertitelde video van de mangaverfilming.

Attack on Titan: Live Action Trailer

Attack-on-Titan-Live-Action-Movie-PosterDe mensheid leeft in ommuurde steden ter beschermin van de terreur van de titanen die smuller van mensenvlees. De muren helpen echter niet meer en Eren Yeager, een jonge jongen, is vastbesloten om verandering te brengen. Hij ontdekt dat hij zich kan transformeren in een titan. Hij is de laatste hoop van de mensheid.

Onder de cast voor mij weinig bekenden, maar het zijn grotendeels ervaren acteurs. Haruma Miura (als Eren Jaeger), Kiko Mizuhara (Mikasa Ackerman), Kanata Hongō (Armin Arlert), Hiroki Hasegawa (Shikishima), Takahiro Miura (Jean Kirstein) en Nanami Sakuraba (Sasha Blouse). De regie is in handen van Shinji Higuchi.

‘Attack on Titan’ komt in twee delen uit, het eerste deel op 1 augustus is Japan en halverwege september volgt ‘Attack on Titan: End of the World’. Over een release in de Benelux is vooralsnog niks bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
8 jaren geleden

Eigenlijk wil ik de anime kijken, maar dit ziet er nog best vet uit en is veel beter behapbaar 😛

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x