3 minuten trailer Attack on Titan is ondertiteld

In maart hadden we al een korte Japanse trailer van de live action film ‘Attack on Titan’, eerder deze maand verscheen er een langere én Engels ondertitelde video van de mangaverfilming.

Attack-on-Titan-Live-Action-Movie-PosterDe mensheid leeft in ommuurde steden ter beschermin van de terreur van de titanen die smuller van mensenvlees. De muren helpen echter niet meer en Eren Yeager, een jonge jongen, is vastbesloten om verandering te brengen. Hij ontdekt dat hij zich kan transformeren in een titan. Hij is de laatste hoop van de mensheid.

Onder de cast voor mij weinig bekenden, maar het zijn grotendeels ervaren acteurs. Haruma Miura (als Eren Jaeger), Kiko Mizuhara (Mikasa Ackerman), Kanata Hongō (Armin Arlert), Hiroki Hasegawa (Shikishima), Takahiro Miura (Jean Kirstein) en Nanami Sakuraba (Sasha Blouse). De regie is in handen van Shinji Higuchi.

‘Attack on Titan’ komt in twee delen uit, het eerste deel op 1 augustus is Japan en halverwege september volgt ‘Attack on Titan: End of the World’. Over een release in de Benelux is vooralsnog niks bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “3 minuten trailer Attack on Titan is ondertiteld”

Plaats een reactie