4 trailers voor ‘Welcome to the Blumhouse’-films

In oktober verschijnen er 4 films van producent Jason Blum op Amazon Prime Video. Black Box en The Lie op 6 oktober, Evil Eye en Nocturne op 13 oktober. Eerder hadden we al een trailer van het geheel, nu is het ook een trailer per film!

De trailer ging live via een stream van Entertainment Weekly, waarin Jamie Lee Curtis Jason Blum ondervraagt over de reden van deze films. Gevolgd door interviews met de vier filmmakers zelf.
(Direct de trailers kijken kan ook, scroll deze video voorbij.)

EW's 'Welcome To The Blumhouse' Panel: Jamie Lee Curtis, Jason Blum, & More | Entertainment Weekly

Black Box

Na het verlies van zijn vrouw en zijn geheugen in een auto-ongeluk, ondergaat een alleenstaande vader een kwellende experimentele behandeling. Door deze behandeling begint hij zich af te vragen wie hij werkelijk is. Geregisseerd door: Emmanuel Osei-Kuffour Jr., script geschreven door: Emmanuel Osei-Kuffour Jr. en Stephen Herman, naar het verhaal van: Stephen Herman. Met in de hoofdrol: Mamoudou Athie, Phylicia Rashad, Amanda Christine, Tosin Morohunfola, Charmaine Bingwa en Troy James.

Black Box – Official Trailer

The Lie

Wanneer hun tienerdochter bekent dat ze haar beste vriend impulsief heeft gedood, proberen twee wanhopige ouders de afschuwelijke misdaad te verdoezelen. Dit zorgt voor een ingewikkeld web van leugens en bedrog. Geschreven en geregisseerd door: Veena Sud. Met in de hoofdrol: Mireille Enos, Peter Sarsgaard en Joey King.

The Lie – Official Trailer

Evil Eye

Een schijnbaar perfecte romance verandert in een een nachtmerrie wanneer een moeder ervan overtuigd raakt dat het vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden. Geregisseerd door: Elan Dassani en Rajeev Dassani en geschreven door: Madhuri Shekar. Met in de hoofdrol: Sarita Choudhury, Sunita Mani, Omar Maskati en Bernard White.

Evil Eye – Official Trailer

Nocturne

In de zalen van een elite kunstacademie begint een verlegen muziekstudent haar meer volleerde en extraverte tweelingzus te overtreffen als ze een mysterieus notitieboekje ontdekt dat toebehoort aan een onlangs overleden klasgenoot. Geschreven en geregisseerd door: Zu Quirke. Met in de hoofdrol: Sydney Sweeney, Madison Iseman, Jacques Colimon en Ivan Shaw.

Nocturne – Official Trailer

Heb jij Amazon Prime Video en ben je benieuwd naar deze films? De streamingdienst is 30 dagen gratis te proberen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x