40 indie horrors gepresenteerd tijdens EEK3 2020

EEK3, een parodie op de E3 (die helaas niet doorging door de crisis) werd vorige week gepresenteerd door youtuber Haunted PS1. In deze showcase kwamen 40 indie horrorgames aan bod, de beste uit de Playstation 1 tijd die te vinden zijn in dé hotspot van indie horror, itch.io.

De showcase is omgetoverd tot video met 40 trailers van spellen die recentelijk zijn gemaakt of nog uit moeten komen, gehost door een skelet en een spook. Het zijn allemaal spellen met een hoog PS1 tijdperkgehalte: geen daadwerkelijke PS1 spellen geremastered, maar nieuwe spellen met de looks and feels van dat tijdperk. (we kennen allemaal Lara Croft met haar frietzakken nog toch?)

Maar dat is nog niet alles. Ze hebben een virtuele hal waar je rond kan lopen, de karakters uit de games kan zien die hun game aanprijzen en een 3d omgeving waar je de trailers uit virtuele arcadekasten kan zien spelen. Je kan dat hier allemaal bewonderen. Ik ben enthousiast, krijgen ze jou uit bed voor dit soort games? Ik hoor het graag van je in de comments of op onze Facebook pagina.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie