47 Meters Down krijgt vervolg, teaser voor The Next Chapter

Haaienhorror The Meg draait nu in de bioscoop, het perfecte moment om aan te kondigen dat 47 Meters Down van vorig jaar een vervolg krijgt. De producent heeft de eerste teaser vrijgegeven van 47 Meters Down: The Next Chapter. Wat, zo vermoed ik, nog niet de definitieve titel is van de film die in 2019 moet uitkomen. Een eerdere werktitel was ’48 Meters Down’.

47 Meters Down: The Next Chapter (Official Teaser)

Regisseur Johannes Roberts keert terug in zijn rol en schrijft samen met Ernest Riera het script. De teaser is duidelijk bedoelt als aankondiging en een beetje meeliften op de campagne rond The Meg, er wordt niks duidelijk over het verhaal of over de hoofdrolspelers. De film staat op de planning voor juni 2019. 47 Meters Down is nu te zien op Netflix.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
4 jaren geleden

47 meters down was een leuke en vrij originele haaienfilm. Maar duidelijk een film met een einde. Een vervolg? Zal meer een remake worden en lijkt mij in elk geval vrij overbodig. Maar we zullen zien als er meer bekend wordt.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x