4e Stephen King Fanclubdag 16 november in Nieuwegein

stephen-king-fanclub-logo
Op zondag 16 november aanstaande organiseert de Nederlandse Stephen King Fanclub voor de vierde keer haar fanclub dag in Nieuwegein. Dit evenement wordt georganiseerd in vergadercentrum ’t Veerhuis, Nijemonde 4 in Nieuwegein Zuid. Bezoekers zijn vanaf 09:30 uur welkom en de dag zal om 17:00 uur afgelopen zijn.

Er zijn veel fans van deze populaire schrijver in Nederland en Vlaanderen en eens in de twee jaar komen zij bij elkaar om te praten over hun favoriete schrijver, over zijn boeken, films, om het nieuwste boek aan te schaffen (dit jaar is dat Revival) en om mee te bieden op exclusieve items in de veiling of om leuke dingen te winnen in de loterij.

SKFanclubdagWat is er te doen:
– Ondanks dat Dhr. King (ook dit jaar) niet persoonlijk aanwezig zal zijn, is er voor de bezoekers een leuk en bereikbaar alternatief gevonden door een aantal Nederlandstalige schrijvers die hun boeken komen verkopen en signeren uit te nodigen. Dit jaar zullen de volgende auteurs aanwezig zijn: John Brosens, Thomas Olde Heuvelt, Joris van Leeuwen, Mark van Dijk, Anthonie Holslag, Rianne Lampers, Rik Raven en (onder voorbehoud) Jack Lance.
– Er zijn weer tafels vol (nieuwe en tweedehands – Nederlands- en Engelstalige) boeken en (enkele) films en andere hebbedingetjes.
– een loterij en (na het succes van 2 jaar geleden) is de veiling van bijzondere King gerelateerde items groter en gevarieerder dan ooit. Een kleine greep uit de artikelen die geveild worden: Genummerde hardcover van De Beproeving, gesigneerde hardcover van Lisey’s Story (UK versie), gesigneerd exemplaar van The Exorcist, gesigneerde boeken van Dean Koontz, etc.
– Directeur Geneviève Waldmann van Luitingh~Sijthoff houdt een korte lezing en er is ruimte voor de bezoekers om haar vragen te stellen.
– En zoals het hoort op een spetterende fanclubdag; we verkopen ook de nieuwste King: Revival.
Meer informatie over het programma en kaartverkoop vind je op stephenking.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie