5 opvallende, dodelijke scènes van 2018


We sluiten 2018 af met nog één lijstje. We hebben in 2018 heel wat gave horrorfilms gezien. Daar zijn deze vijf dodelijke scènes van blijven hangen:

A Quiet Place

De wereld is overgenomen door bloeddorstige aliens en je mag geen geluid maken want, anders is het gedaan met je. Dit overlevende gezin communiceert met gebarentaal en heeft weten te overleven in deze barre wereld waar je altijd op je hoede moet zijn.  Maar dan gebeurt het ergste… een van de kinderen vindt speelgoed op batterijen mét geluid  en voor de ouders begint dan de nachtmerrie…

https://youtube.com/watch?v=WYhu1FLq2C8

Hereditary

Als Charlie met haar grote broer mee moet naar een feestje en per ongeluk pinda’s eet (waar ze allergisch voor is), moeten ze met een bloedgang naar het ziekenhuis. Tijdens de rit krijgt Charlie steeds minder lucht. Ze raakt in paniek en doet het autoraampje open. Dat had ze beter niet kunnen doen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Nun

The Nun kennen we van The Conjuring 2 en dit is dan wel het donkerste deel van het gehele verhaal. In de film The Nun komen we in deze film meer over de demoon ” Valak” te weten.  In deze spannende scène word je helemaal van je stuk gebracht. De lieve nonnen met zijn alle gaan bidden voor de veiligheid en in de hoop dat het kwaad verdreven wordt.

https://youtube.com/watch?v=KV__FefgQDk

Halloween

Na 40 jaar gevangenschap breekt Michael los en ziet bij een benzinestation de twee journalisten die hem in de gevangenis bezochten . Michael een spoor van dood en verderf achter.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bird Box

Malorie en Olympia zijn samen hoogzwanger en bevallen ook op het zelfde moment. Olympia heeft een vreemdeling (Gary) in het huis gelaten waar, iedereen aan het schuilen is. Maar deze heeft hele andere intenties dan de rest van de groep. Als Gary naar de kersverse moeders loopt feliciteert hij ze niet maar, haalt het papier van de ramen en zorgt dat iedereen moet kijken. Malorie kijkt net op tijd met weg… Olympia kan niet lang van haar moederschap genieten.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Welke scènes zijn bij jou dit jaar bijgebleven? Laat het ons weten in de reacties:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “5 opvallende, dodelijke scènes van 2018”

Plaats een reactie