Deze 5 horrorgames verschijnen op de Nintendo Switch

De R zit weer in de maand, de R van horror wel te verstaan. Deze en volgende maand worden Nintendo Switch bezitters weer verwend met horrorgames en niet van het kaliber Luigi’s Mansion 3. Dit zit er allemaal aan te komen:

Ellen

13 september (8 euro)
2d-pixel horror-indie met puzzelelementen en een toffe soundtrack. Jij bent undercover agent James die de waarheid moet zien te achterhalen over de nooit opgeloste moorden op de complete familie Smith. Dochter Ellen is de enige die nooit is gevonden en de plaatselijke dorpsbewoners denken haar nu soms in het huis te zien.

Rest in pieces

13 september (5 euro)
Port van een mobiel spelletje waarin het jouw taak is om verloren zielen veilig door nachtmerries heen te loodsen. De zielen zijn porseleinen beeldjes en kunnen dus kapot slaan tegen de omgeving. Jij moet door heen en weer te slingeren ervoor zorgen dat dat niet gebeurd.

Dead by Daylight

24 september (40 euro)
Deze multiplayer only is er al voor Xbox One, Playstation 4 en PC, en een redelijk succes. Jij en vier anderen lopen in een map rond. Vier spelers zijn personen die moeten ontsnappen en een speler speelt de bovenmenselijke moordenaar. De spelers die moeten ontsnappen, dienen samen te werken om een aantal objectieven te halen om zo succesvol te ontsnappen en de moordenaar moet iedereen afslachten.

Resident Evil 5

29 oktober (30 euro)
Deze port komt, niet echt als een verrassing, na het succes van de eerdere delen ook naar de Switch. Chris Redfield en Sheva Alomar moeten samenwerken in deze single player en coöp-game in zonnig Afrika, waar een zombie-uitbraak heeft plaatsgevonden.

Resident Evil 6

29 oktober (30 euro)
Niet geheel toevallig komt dezelfde dag deeltje zes ook uit op de Switch. Deze actie-survivalhorror laat je drie verschillende verhalen spelen. Het multiplayer gedeelte laat tot zes spelers toe.

Tot nu toe is bekend dat er in Amerika ook een Resident Evil triple pack bundel verschijnt met deel 4, 5 en 6. Waar 5 en 6 downloadcodes zijn en 4 een fysieke cartridge is.

Het is wel duidelijk dat Nintendo niet meer alleen maar familie-vriendelijke spellen serveert. Ik vind het een goede zaak, horror on the go!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie