7 minuten aan 4k gameplay van Alan Wake Remastered

Alan Wake

Hebben jullie ook zo’n zin in 5 oktober? Dan komt namelijk de remaster uit van Alan Wake op PC, PlayStation 4 en 5 en XBox series X|S. Om nog maar even de pracht en praal te laten zien is er een 7 minuten durend filmpje verschenen die ik jullie niet wil onthouden.

De Alan Wake Remastered van ontwikkelaar Remedy Entertainment bevat het originele spel en ook beide uitbreidingen ‘The Signal’ en ‘The Writer’. Extra veel content dus. En voor de oudgedienden onder ons, die hoeven niets te vrezen. Remedy heeft beloofd dat het originele spel helemaal intact is gebleven. Het heeft alleen een upgrade gehad qua uiterlijk, zodat al dit moois in 4k van ons scherm kan spatten. En uiteraard heeft het lichtspel ook een upgrade gehad naar huidige maatstaven en wat er ondertussen mogelijk is met nieuwe technieken. Zie hier het verschil.

Jouw zaklamp is je beste vriend

In Alan Wake ben jij een schrijver die wakker wordt na een auto ongeluk vlakbij Bright Falls. Je was op zoek naar jouw vrouw die plotseling verdween uit de studeerkamer, maar bent nu beland in een plaats waar niemand zichzelf lijkt en een mysterieuze schaduwman jouw constant op je hielen zit. Je enige vriend lijkt het licht te zijn.

Zie hieronder het beloofde filmpje. Ga jij hem spelen? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder of in onze Discord.

Alan Wake Remastered: 7 Minutes of Gameplay (4K)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie