A Quiet Place 2: Beantwoordt deze Super Bowl clip je vragen?

Vanaf 19 maart draait de horrorfilm A Quiet Place: Part II, het vervolg op de succesvolle film uit 2018, in de Nederlandse bioscopen en ter gelegenheid van de Super Bowl (American footballfinale) is er een nieuwe reclamespot gemaakt met de titel Questions Answered:

A Quiet Place Part II - featurette Questions Answered

In A Quiet Place Part 2 heeft de familie Abbott hun huis moeten verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

De famillie Abbott wordt wederom gespeeld door Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor Djimon Hounsou, Brian Tyree Henry en Cillian Murphy. De regie is wederom in handen van John Krasinski. A Quiet Place Part 2 draait vanaf 19 maart in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “A Quiet Place 2: Beantwoordt deze Super Bowl clip je vragen?”

  1. Ik vond A Quiet Place best wel saai, met name omdat er heel weinig in gesproken wordt. Dit tweede deel lijkt wat meer actie en conversaties te hebben, dus misschien in die zin voor mij wel boeiender. De beelden van hoe het begonnen is maakt mij ook wel nieuwsgieriger naar dit deel dan het vorige. Als de film op Netflix komt geef ik ‘m een kans 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie