ABC brengt paranormale dramaserie ‘The River’

Oren Peli, Steve Schneider en Jason Blum, de bedenkers/producers van Paranormal Activity, doen goede zaken met hun herdefinitie van angst. Naast de vervolgen op hun eigen film is ook Insidious een succes, werken ze aan sciencefiction horrorfilm Area 51 en helpen ze Rob Zombie met Lords of Salem.

Paranormale Dramaserie The River

Het trio maakt dit najaar hun televisiedebut met het paranormale horrordrama The River voor de Amerikaanse zender ABC.

The River vertelt over wildlife expert en tv-persoonlijkheid Dr. Emmet Cole (Bruce Greenwood). Met zijn vrouw Tess (Leslie Hope) en zoon Lincoln (Joe Anderson) reist hij de hele wereld over voor de opnames van één van de meest populaire shows op televisie. Als hij voor opnames diep het ongerepte Amazone-gebied ingaat, blijft hij langer weg dan de bedoeling.

Als zijn familie zes maanden later de hoop op zijn terugkeer bijna heeft opgegeven, gaat het gps-alarm van Emmet plotseling af en kan men hem opsporen. Om de reddingsoperatie in de moeilijk begaanbare Amazone te bekostigen besluit men om er een reallife docu van te maken. Moeder en zoon gaan met een team van producent Clark (Paul Blackthorne), technicus Emilio (Daniel Zacapa), de sexy en slimme Lena (Eloise Mumford) en bodyguard Captain Kurt Brynildson (Thomas Kretschmann) de jungle in voor de zoektocht naar de wildlife experts.

ABC zendt The River dit najaar uit. In Nederland zal de serie van 9 februari 2012 te zien zijn op HBO 3.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “ABC brengt paranormale dramaserie ‘The River’”

  1. Is al bekend uit hoeveel afleveringen het (eerste seizoen) bestaat? Het ziet er wel oké uit, maar ik heb het idee dat ze – als ze de vaart er niet uit willen halen – met drie afleveringen het hele verhaal kunnen vertellen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie