The Gates: Nieuwe bovennatuurlijke dramaserie

The Gates (ABC)Vorige week is er in Amerika een nieuwe bovennatuurlijke dramaserie gestart: The Gates. In een kleine woongemeenschap lijkt iedereen een geheim te hebben, wie is er nog menselijk?

Huisvrouwen, weerwolven en vampieren, in eerste opzichten lijkt de serie een kruising tussen Desperate Housewives met Supernatural, zeker heftiger dan Twilight/Vampire Diaries.

Uit het persbericht:

The Gates is een kleine woongemeenschap in de bergen. De straten zien er perfect (Amerikaans) uit, er geen vuiltje te bekennen, de beveiliging is op en top en het geheel is afgeschermd door massieve ijzeren poorten. Toch herbergt het dorp een donker en smakelijk geheim.

Net als de meeste gezinnen die verhuizen naar The Gates, zijn de Monahans gevlucht uit het gecompliceerde leven van Chicago. Nick Monahan gaat aan de slag als de nieuwe politiechef van The Gates, is verwacht een verandering van tempo in deze rustige buitenwijk. Nick’s vrouw Sarah en hun kinderen Charlie en Dana zijn behoorlijk opgewonden van de verhuizing naar het luxe oord.

Toch is er iets vreemds in The Gates, het lijkt in hun huis te spoken. Ook de bewoners van het dorp blijken niet allemaal ‘normaal’ te zijn, hoewel iedereen wel een zo gewoon mogelijk leven probeert te leiden. De familie Monahan komt voor diverse uitdagingen te staan.

“The Gates” wordt geproduceerd voor Fox Television Studios door regisseur Gina Matthews en geschreven en geproduceerd door Scharbo Grant en Richard Hatem.

About ABC's The Gates HD

Interesse gewekt? Laat ons weten wat je van de serie vindt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie