Acteur nieuwe Mortal Kombat-film ziek na filmen fatalities

De game Mortal Kombat staat bekend om zijn wrede gevechten en bloederige, over-the-top finishers; een laatste move om je verslagen tegenstander eens en voor altijd uit te schakelen (lees: op de meest afschuwelijke manier mogelijk uit elkaar te trekken).

Mortal Kombat staat ook bekend om tenenkrommende slechte films, die in de loop der tijd wél een trouwe schare fans heeft weten te krijgen en hierdoor een cultstatus heeft. Zeker de eerste twee films, ik vind ze geweldig, zijn op zijn best van bedenkelijke kwaliteit. Heerlijke pulp voor de liefhebber dus. Hierna zijn er nog wat pogingen gedaan met een serie: Mortal Kombat: Legacy (2011-2013), wat een prequel was op de eerste game en recentelijk nog de anime Mortal Kombat Scorpions Revenge (2020). Die heb ik gezien en is echt een aanrader! Keiharde, ongenadige actie. Maar een echt ‘goede’ live action film is er dus niet.

Daar gaat 15 januari komend jaar verandering in komen met Mortal Kombat met Simon McQuoid als regisseur, en James Wan en Todd Garner als producenten. De film is een reboot van de eerste film uit 1997 en blijft een stuk trouwer aan de game van Ed Boon en John Tobias. Dat wil zeggen, het wordt net zo bloederig en heftig als de games vanaf deel 9, de officiële reboot van de game. Zo bloederig en heftig dat een van de acteurs, Lewis Tan, misselijk werd bij het opnemen van een fatality.

“Let me just say this, there were some days on set where I felt sick. I am not kidding, they did not hold back.”

De film zelf is nog weinig over bekend, ook wie Tan speelt. De favoriete karakters Scorpion, Johnny Cage, Sub Zero, Kano en Raiden worden zeker wel verwacht. Net als meer van de vertrouwde cast. De film komt nog wel volgens schema uit, dus met een beetje geluk kunnen we over een half jaartje zelf zien of Lewis Tan overdrijft of niet. Een trailer gaat er zeer binnenkort komen, dus ik hou het voor je in de gaten. Ik hoop alleen dat ze niet teveel focussen op alleen de fatalities, maar ook het verhaal aandacht geven.

Exclusive Mortal Kombat Movie Updates 🐉

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Acteur nieuwe Mortal Kombat-film ziek na filmen fatalities”

 1. Ik wist niet dat ze hiermee bezig waren, ben benieuwd! Zou gaaf zijn als ze er een keer een goede film van weten te maken, maar een slechte Mortal Kombat film kijk ik ook graag 😛

  Beantwoorden
 2. Ben heel benieuwd. De webserie destijds was wel gaaf gedaan hoor. Gaf een nieuwe draai aan de bekende personages, waarbij de fantasie elementen meer beperkt werden. Maar de eerste film is gewoon een cultfilm. Met nog een vette soundtrack ook!! Die Scorpion anime is mij ontgaan. Geen mega anime fan, maar die moet ik duidelijk wel even gaan checken!

  Beantwoorden
 3. Ik vond de eerste film zo slecht dat ik hem nooit opnieuw heb gekeken. Hij is aardig naar achter geschoven in mijn geheugen.
  Omdat ik ook niets met de game heb, kon ik in eerste instantie niet enthousiast worden van dit bericht. Maar James Wan…. Als er iemand wat van kan maken is hij het wel, dus ik ga hem zeker checken.

  Alleen die verhalen van mensen die onpasselijk werden, of het nu tijdens het maken of het kijken is, dat is inmiddels toch wel een beetje cliché berichtgeving aan het worden voor genrefilms. Ze hopen altijd dat zoiets gehypet wordt of viral gaat. Ik heb meestal na het kijken van zo’n film zoiets dat degene die ziek werd daar eigenlijk al helemaal niets te zoeken had. Ik gooi meestal een flinke zak strooizout over dat soort berichten. If you can’t stand the heat, get out of the f***ing kitchen!

  Beantwoorden

Plaats een reactie