Buffy-actrice heeft een grote rol in de weerwolven-serie Wolf Pack

De meeste horrorfans zijn inmiddels wel bekend met de serie Buffy the Vampire Slayer, in deze serie werden we getoond hoe Buffy in haar adolescentie opgroeide met de verantwoordelijkheid om een vampierjager te moeten zijn. In haar avonturen met haar bondgenoten Willow en Xander hebben fans van de serie gelachen en ook een traan gelaten bij de sombere momenten.

DrankDrank

Terwijl de actrice van Willow (Alyson Hannigan) nog een grote carrière erna had met haar rol als Lilly in How I met your Mother is de actrice van Buffy (Sarah Michelle Gellar) haast van de schermen verdwenen. De actrice koos er namelijk zelf voor om een pauze te nemen in haar acteer carrière zodat ze zelf de focus kon plaatsen op haar nieuwe rol in het leven, de rol van een moeder. We hebben goed nieuws voor de vele fans van deze befaamde vampierjager. Sarah Michelle Gellar gaat namelijk een grote rol spelen in de aankomende serie Wolf Pack.

Wolf Pack is ontwikkeld door Jeff Davis, deze naam is misschien bekend omdat hij ook de maker was van de Teen Wolf serie (2011-2017). De serie is gebaseerd op de boeken van Edo van Belkom. De boeken en de serie vertellen het verhaal van twee tieners van wie het leven veranderd nadat er brand plaatsvindt in de bossen van Californië. Deze brand ontwakende een angstaanjagend wezen. Ze ontdekken al snel dat er anderen ook hierbij betrokken zijn samen vormen ze een front om het geheim te achterhalen wat het allemaal verbindt, de bijt van een weerwolf.

Sarah Michelle Gellar gaat in deze serie de rol vertolken van politieagent Kristen Ramsey, Kristen wil ontdekken wat er achter deze brand zit en komt er tijdens de serie achter dat er een bovennatuurlijke kant bestaat in de wereld die groter is dan ze ooit voor mogelijk had kunnen houden. Ook functioneert Sarah Michelle Gellar voor de serie als executive producer.

Wolf Pack komt later dit jaar op de Amerikaanse streamingdienst Paramount Plus te staan. Het is nog niet bekend waar en wanneer de serie in Nederland is te zien maar als je De Nachtvlinders volgt dan weet je het natuurlijk als een van de eerste.

MobileMobile

Plaats een reactie