After.Life: What happens after we die?

After Life - What happens after we die? Is there an afterlife?Deze horrorfilm neemt de kijker mee naar de wereld van verleiding en angst. Anna is een jonge vrouw wiens leven aan een zijden draad hangt. Eliot is een begrafenisondernemer die de gave lijkt te hebben om met de doden te communiceren. Of is hij een psychopaat en is hij van plan haar levend te begraven?

Na een gruwelijk auto-ongeluk komt Anna bij in het mortuarium van Eliot Deacon. Die maakt haar lichaam gereed voor de begrafenis en gaat daar gewoon mee door als Anna verbijsterd en verlamd van angst ontdekt waar ze is. Ze voelt zich springlevend, maar Eliot verzekerd haar dat ze stervende is en onderweg naar het hiernamaals. Dat hij met haar kan communiceren is een speciale gave beweert hij – hij is dus de enige die haar kan helpen. Gevangen in het mortuarium is de hulpeloze Anna gedwongen haar diepste angsten te confronteren en haar dood te accepteren.

De enige die haar wantrouwen richting Eliot deelt is haar rouwende vriendje Paul. Maar hem wordt steevast de toegang tot het mortuarium en haar lichaam geweigerd. Terwijl de begrafenis nadert komt Paul steeds dichter bij de verbijsterende waarheid, maar hij kan te laat zijn. Anna is misschien al echt aan haar oversteek naar het hiernamaals begonnen…

After.Life heeft een ietwat ongelukkige titel en daardoor verwarden wij hem met Resident Evil: Afterlife. Gelukkig zijn we net op tijd er op gewezen dat deze psychologische thriller met Liam Neeson, Christina Ricci en Justin Long van debuterend regisseur Agnieszka Wojtowicz-Vosloo vandaag in de bioscopen gaat draaien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “After.Life: What happens after we die?”

Plaats een reactie