In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

‘Aftermath’: nieuwe post-apocalyptische serie voor Syfy

photo: 'Storm' by Stephen ArnoldIn mei begint de productie van ‘Aftermath’, een 13-delige post-apocalyptische thrillerreeks die deze zomer wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender Syfy. De serie is geschreven door William Laurin (Missing) en Glenn Davis (Once a Thief).

Karen en Joshua Copeland en hun kinderen Dana, Brianna en Matt moeten zien te overleven nadat de volledige beschaving op apocalyptische wijze – stormen, meteoorinslagen, aardbevingen en plagen – is weggevaagd… en bovennatuurlijke wezens zijn opgestaan…

De regie wordt verdeeld onder Jason Stone (This is the End), Stefan Pleszczinski (Being Human), Kaare Andrews (Cabin Fever 3: Patient Zero), April Mullen (Killjoys) en James Marshall (The Shannara Chronicles). Er worden door de productie op dit moment nog geen hoofdrolspelers genoemd. De opnames vinden plaats in Vancouver, Canada.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//