Agony verhaaltrailer onthuld!

De lancering van de horror-survival game Agony werd eerder uitgesteld omdat het spel nog niet naar behoren liep volgens de makers van Madmind Studios, maar er zit schot in de zaak. De lancering staat nu gepland voor 29 mei aanstaande en daarmee is ook een nieuwe trailer verschenen die wat meer van de verhaallijn onthuld.

Wat weten we tot nu toe over Agony?

PC, Playstation 4 en Xbox One. Na een succesvolle Kickstarter-campagne werd er in december 2016 begonnen aan de ontwikkeling van Agony.

Het spel wordt gespeeld vanuit de eerste persoon. Je speelt een Martyr die naar de hel verbannen is en ontwaakt in een nachtmerrie, geregeerd door de mysterieuze Red Goddess, de architect van dit oord van pijn en verdriet, en de enige entiteit die weet hoe je eruit moet ontsnappen. In tegenstelling tot andere Martyrs ben je als speler in de gelegenheid om, naar mate het spel vordert, in het bezit te komen van speciale gaven. Het is de bedoeling dat je demonen koste wat kost ontwijkt en ondertussen los je puzzels op om toegang te krijgen tot nieuwe levels én om een uitweg uit de hel te vinden waarin je bent terechtgekomen. Ook krijg je mogelijkheid beelden en schilderijen verzamelen die je op verborgen plekken kunt vinden.


Agony verscheen al in talloze lijstjes met ‘meest veelbelovende horrorgames die in 2018 verschijnen’ en biedt ons nu een glimp in de duistere kant die gaming te bieden heeft in 2018.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Agony verhaaltrailer onthuld!”

Plaats een reactie