Alan Wake Remaster komt naar consoles

Een oplettende Twitter-gebruiker met de naam Wario64 merkte een paar dagen geleden ineens een pagina op bij een Taiwanese gamesite, waarin een remaster van Alan Wake voor de PlayStation 5 wordt aangeboden.

Als wij deze site mogen geloven, dan komt Alan Wake Remastered op 5 oktober naar PlayStation- en Xbox-consoles. Het artikel is weer offline gehaald, maar Wario64 heeft een screenshot kunnen maken en die gedeeld op Twitter. En het zou zo maar kunnen dat dit spel aanstaande donderdag bekend gemaakt gaat worden tijdens de showcase van Sony.

Good times, als je het mij vraagt. Alan Wake was een behoorlijk spannend en intens spel, maar bij vlagen ook langdradig van wat ik mij kan herinneren. Ik ga in ieder geval aanstaande donderdag vanaf 22:00 naar de presentatie kijken en laat het je hier weten zodra er meer over bekend is.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Alan Wake Remaster komt naar consoles”

  1. Joh ik word hier zo blij van. Lang geleden deze game gespeeld en ondanks dat het geen meesterwerk is inderdaad wel flink van genoten. Ik zat al een tijdje met het idee om hem nog eens te installeren op Steam, maar als dit inderdaad klopt dan wacht ik nog even. Puik nieuws!

    Beantwoorden

Plaats een reactie