Alice Cooper neemt het op tegen Chaos!

Rocklegende Alice Cooper keert terug in de stripwereld. September komt de vijfdelige serie Alice Cooper vs. Chaos!, uitgebracht door Dynamite Entertainment.

In 2014 was Alice Cooper de stripwereld binnengedrongen in de serie Alice Cooper, ook uitgegeven door Dynamite Entertainment. In deze serie was Alice Cooper Heer der Nachtmerries, maar deze titel werd hem ontnomen en was Alice druk bezig deze weer terug te krijgen.
Alice Cooper vs. Chaos!
In Alice Cooper vs. Chaos! worden de monsters van de Chaos! Comics belaagt door de nachtmerries van Alice Cooper. Ze besluiten samen te werken en samen met een groep genaamd The Chosen gaan ze de strijd aan tegen Alice Cooper.

Chaos! Comics was de naam van een Amerikaanse stripuitgeverij die zich voornamelijk focuste op horrorcomics. Maar in 2002 ging de uitgeverij failliet en de meeste rechten van hun stripfiguren waren verkocht aan Dynamite Entertainment.
Onder deze figuren bevinden zich o.a. Evil Ernie, Purgatori en Lady Demon, die door Dynamite Entertainment terug tot leven zijn geroepen en ook terugkeren in de strijd tegen Alice Cooper.

Deze serie wordt geschreven door Tim Seeley (Hack/Slash, Batman: Eternal) en Jim Terry (The Crow: Skinning the Wolves). Terry verzorgt ook de tekeningen. De covers van de serie worden gedaan door Joyce Chin (Xena: Warrior Princess).

Beide heren hebben niets dan plezier met de samenwerking en ook nog met Alice Cooper en de figuren van Chaos! Comics. Dynamite is geweldig voor crossovers. Ze hopen met een prachtige serie op de proppen te komen, die de fans de adem zullen wegnemen door de actie, horror en de rock en roll surrealisme.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie