Nieuwe foto’s en video van moordwijf Alice

Vanaf 16 juni kunnen we Alice weer volgen naar haar Wonderland en zullen we zien hoe het verziekt is, totale krankzinnigheid bedreigt deze fantasiewereld. Om het tij te keren is de schattige Alice wederom een moordwijf in American McGee’s Alice 2: Madness Returns.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xRQQQiDaTH0&w=620&h=383]

Het verhaal speelt zich 11 jaar na het origineel, Alice is door haar opsluiting in een gesticht er niet beter op geworden. Als ze eindelijk weer op eigen benen mag staan heeft ze één plek om naar toe te gaan: Wonderland, daar hoopt ze de realiteit achter te moord op haar familie te ontdekken. Maar haar fantasiewereld is een afspiegeling van haar eigen, inmiddels lichtelijk krankzinnige, brein en zal ze de strijd aan moeten gaan met iedereen, van de Gekke Hoedenmaker tot de Hartenkoningin.

Alice: Madness Returns is ontwikkeld door Spicy Horse in samenwerking met American McGee en wordt 16 juni uitgebracht door Electronic Arts. Het eerste deel American McGee’s Alice zal bij alle platformen (PS3, Xbox 360 en PS) als cadeau worden meegeleverd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Nieuwe foto’s en video van moordwijf Alice”

  1. De eerste was wat houterig enzo kwa besturing.. maar goed.. dat was tóén :).

    Als ik dit zo zie, dan wordt het weer een mooi bloederig avontuur…heerlijk

    Beantwoorden

Plaats een reactie