Nieuwe foto’s en video van moordwijf Alice

Vanaf 16 juni kunnen we Alice weer volgen naar haar Wonderland en zullen we zien hoe het verziekt is, totale krankzinnigheid bedreigt deze fantasiewereld. Om het tij te keren is de schattige Alice wederom een moordwijf in American McGee’s Alice 2: Madness Returns.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xRQQQiDaTH0&w=620&h=383]

Het verhaal speelt zich 11 jaar na het origineel, Alice is door haar opsluiting in een gesticht er niet beter op geworden. Als ze eindelijk weer op eigen benen mag staan heeft ze één plek om naar toe te gaan: Wonderland, daar hoopt ze de realiteit achter te moord op haar familie te ontdekken. Maar haar fantasiewereld is een afspiegeling van haar eigen, inmiddels lichtelijk krankzinnige, brein en zal ze de strijd aan moeten gaan met iedereen, van de Gekke Hoedenmaker tot de Hartenkoningin.

Alice: Madness Returns is ontwikkeld door Spicy Horse in samenwerking met American McGee en wordt 16 juni uitgebracht door Electronic Arts. Het eerste deel American McGee’s Alice zal bij alle platformen (PS3, Xbox 360 en PS) als cadeau worden meegeleverd.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
't Zusje
't Zusje
12 jaren geleden

Te gek! Vond haar in het eerste spel er al fantastisch uit zien… maar dit is echt tof.. ze ziet er gruwelijk uit 😀

't Zusje
't Zusje
12 jaren geleden

De eerste was wat houterig enzo kwa besturing.. maar goed.. dat was tóén :).

Als ik dit zo zie, dan wordt het weer een mooi bloederig avontuur…heerlijk

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x