WAANZIN! Alice: Madness Returns aangekondigd!

Alice Madness ReturnsHet verhaal van Alice in Wonderland is, zoals jullie allemaal weten, best luguber en eigenlijk gewoon een horrorverhaal. In 2000 kwam er voor de pc het spel American Mc Gee’s Alice uit, dat zich afspeelde na het tweede boek van Lewis Carroll Through the Looking-Glass. Het huis van haar familie brandde volledig af en Alice werd opgesloten het gesticht Rutledge Asylum.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TrjXLlsoPlI&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]

Op dit moment werkt Spicy Horse voor EA aan het vervolg Alice: Madness Returns, dat zich 10 jaar na het eerste deel afspeelt, Alice mag het Londonse gesticht Rutledge Asylum verlaten. Helemaal verlost is ze nog niet, een psychiater moet haar hulp bieden om het verlies van het familie te verwerken. Maar wat er precies met haar familie is gebeurd weet Alice niet. In Alice: Madness Returns de taak van de speler om haar hierbij te helpen, zou een nieuwe tocht door Wonderland haar helpen?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hUmLstbaK-g&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]

Maar ook Wonderland lijkt meer problemen te hebben dan oplossingen… Alice what have you done? Het spel verschijnt eind 2011 voor PC, Xbox360 en Playstation 3.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie