Alien: The Official Cookbook – 50 buitenaards lekkere recepten

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is alien-cookbook.jpg

Als je denkt aan sciencefiction en heerlijk eten, is Alien waarschijnlijk niet wat in je opkomt. De sci-fi- en horror klassieker uit 1979 introduceerde tenslotte spinachtige wezens die je mond willen impregneren (”Facehuggers”), slijmerige eieren, Chestbursters en kwijlende Xenomorphs. Maar dat zou snel kunnen veranderen, omdat er een kookboek in de maak is en het klinkt alsof het een aantal behoorlijk heerlijke borst-, eh, maag-brekende gerechten zal bevatten!

Het kookboek Alien: The Official Cookbook is geschreven door schrijver, kok en Alien-fan Chris-Rachael Oseland. Zij is onder meer bekend door haar blog Kitchen Overlord. Oseland had al eerder in haar blog lekkernijen klaargemaakt geïnspireerd op de Alien-films, zoals de Facehugger-eieren, maar nu gaat ze all-in met 50 recepten voor het kookboek.

Bron: Kitchenoverlord.com

Alien: The Official Cookbook, wordt dus een culinaire reis door de angstaanjagende levenscyclus van de Xenomorph en zal recepten bevatten zoals Avocado Xenomorph Eggs en Chicken Facehugger Cordon Bleu. Onze magen rommelen als we eraan denken … of is dat een baby Xenomorph? Hoe dan ook, wij zijn enthousiast over het boek!

Alien: The Offical Cookbook wordt op 10 november 2020 uitgegeven door Titan Books in Engeland en Amerika. Het kookboek kost ~€25,00 en is te bestellen via Amazon.nl. Pre-order nu!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie