Alle ‘Dark Pictures Anthology’-games krijgen multiplayer

BANDAI NAMCO kondigde vandaag aan dat spelers samen de horror kunnen beleven in de multiplayer modes van The Dark Pictures Anthology: Man of Medan.

Trailer Don’t play Alone:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Alle games van the Dark Pictures Anthology, een reeks verhalende horror games, ontwikkeld door Supermassive Games en verdeeld door BANDAI NAMCO Entertainment Europe, zullen twee multiplayer modes bevatten, naast de single player ervaring. Man of Medan is de eerste game in the Dark Pictures Anthology en releaset op vrijdag 30 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Shared Story Mode

Beide spelers verkennen de wereld, maken keuzes en hun handelingen beïnvloeden het verdere verloop van het verhaal en het lot van de personages.
Speel scènes vanuit een ander perspectief dan single player, soms samen, soms alleen en bekom nieuwe, onthullende informatie, locaties en beleef andere schrikmomenten.
De beslissingen die jij en je medespeler maken zouden wel eens het enige kunnen zijn dat iedereen in leven houdt.

Movie Night Mode

Speel samen in een groep van tot 5 spelers met één controller. Geef de controller door en speel om beurt met het personage van je keuze.
Elke speler controleert de bewegingen, beslissingen en keuzes van één van de 5 hoofdpersonages.
Zul je de keuzes maken opdat je eigen personage gered wordt? Of zul je het nodige doen om ervoor te zorgen dat de anderen overleven?
Op het einde van je speelbeurt zullen je handelingen beoordeeld worden met awards & achievements voor iedere afzonderlijke speler.

The Dark Pictures Anthology – Man Of Medan is nu beschikbaar als pre-order, zowel fysiek als digitaal voor PlayStation 4, Xbox One en PC, voor de release op vrijdag 30 augustus.

Al wie een pre-order plaatst voor Man of Medan zal early access bekomen voor de Curator’s Cut vanaf launch. Deze modus is beschikbaar wanneer spelers de game hebben uitgespeeld en bevat scènes die speelbaar worden vanuit de andere speler zijn of haar perspectief. Je speelt het hele verhaal opnieuw met een andere kijk op de feiten en je beïnvloedt het resultaat ook op een andere manier.
De Curator’s Cut zal later gratis beschikbaar gemaakt worden voor alle spelers.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie