Amazon maakt cast voor ‘Good Omens’-serie bekend

Michael Sheen en David Tennant spelen de hoofdrollen in de nieuwe serie ‘Good Omens’. De zesdelige apocalyptische humoristische Amazon Original zal pas in 2019 op Amazon Prime Video verschijnen, maar het klinkt interessant:

Aziraphale (Michael Sheen, een ietwat pietluttige engel en boekenverkoper) en Crowley (David Tennant, een dare devil) verblijven sinds The Beginning als stervelingen op aarde en zijn in de loop der tijd bijzonder op hun leven en elkaar gesteld geraakt. Het is dan ook ontzettend slecht nieuws voor beiden dat de wereld op zaterdag vergaat, als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. Aanstaande zaterdag net voor het avondeten, om precies te zijn. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de spanning loopt op. De Vier Ruiters van de Apocalyps zijn klaar voor de rit. Alles lijkt te gaan volgens het Goddelijke Plan, totdat blijkt dat de Antichrist nergens te bekennen valt…

De regie voor de serie ‘Good Omens’ is in handen van Douglas Mackinnon, naar het script van Neil Gaiman. Gaiman put daarbij uit eigen werk, het gelijknamige boek ‘Good Omens’ dat hij samen met Terry Pratchett schreef. Clive Barker omschreef het boek als “The Apocalypse has never been funnier”.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie