American Horror Stories komt volgende week naar Disney+!

American Horror Stories is een directe spinoff van American Horror Story, een redelijk succesvolle reeks uit de American Stories anthologie. Klinkt ingewikkeld allemaal, maar dit is dus de derde installment gecreëerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk voor FX on Hulu. En die komt vanaf 8 september naar Disney+ Star.

De cast bestaat onder andere uit Matt Bomer, Gavin Creel, Sierra McCormick, Kaia Gerber, Paris Jackson, Aaron Tveit, Merrin Dungey, Celia Finkelstein, Ashley Martin Carter, Valerie Loo, Selena Sloan en Belissa Escobedo voor de eerste twee afleveringen. Oudgedienden uit AHS komen ook in de serie voor: Naomi Grossman, Cody Fern, Chad James Buchanan, John Carroll Lynch, Dylan McDermott, Charles Melton en Billie Lourd. Ook nieuwkomers als Danny Trejo, Kevin McHale, Dyllón Burnside, Madison Bailey, Rhenzy Feliz, Amy Grabow, Nico Greetham, Ronen Rubinstein, Virginia Gardner en Dane Diliegro passeren de revue.

American Horror Stories zijn wekelijks terugkerende, op zichzelf staande horrorverhalen. Dit verschilt dus met American Horror Story, waar een heel seizoen een verhaal omvat. Het eerste seizoen bevat zeven afleveringen en was in juli al te zien op Hulu, waar het met gemengde gevoelens werd ontvangen. Ik vind het wel leuk dat Disney steeds meer op volwassen publiek aan het richten is en kijk hier dan ook erg naar uit. Wat jij? ik hoor het graag van je in de comments of op Discord.

American Horror Stories (FX on Hulu) Trailer HD

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie