American Horror Story 3 cast Kathy Bates

AHS3 castDe voorbije weken werd de cast voor het derde seizoen van American Horror Story verder aangevuld. Eerder raakte al bekend dat Jessica Lange, Sarah Paulson en Evan Peters terugkeren voor het derde horrorverhaal. Ondertussen hebben we ook al vernomen dat bekende gezichten Lily Rabe, Frances Conroy en Taissa Farminga wederom hun opwachting maken in het derde seizoen. Maar grote blikvanger is toch het casten van Kathy Bates.

Kathy Bates, die onder meer genomineerd werd voor een Oscar voor haar rol in de Stephen King-verfilming Misery, zal de beste vriendin spelen van Jessica Lange’s personage. Maar dat verandert al gauw en beide personages worden elkaars grootste vijand.

Taissa Farminga brak door met het eerste seizoen van American Horror Story waarin ze dochter Violet vertolkte. Voor het tweede seizoen zag Ryan Murphy geen geschikte rol voor haar, maar in het derde seizoen wilt Murphy Farminga terug een hoofdrol in het verhaal geven. Wat haar rol zal worden is nog niet bekend, maar de kans is groot dat ze terug een koppel zal vormen met Evan Peters, aangezien Murphy in het derde seizoen terug graag meer romantiek in het verhaal wilt.

Frances Conroy vertolkte in het eerste seizoen van American Horror Story de oudere versie van Moira O’Hara die de vrouwen in haar omgeving zagen. In Asylum was ze dan weer de Engel des Doods.

Lily Rabe had in het eerste seizoen nog een bescheiden “spook”rol, maar in het tweede seizoen schitterde ze al de maffe en duivelse non Mary Eunice.

American Horror Story, chapter 3 zal zich in het heden afspelen en op verschillende plekken in Amerika die bekend staan als echte horrorplaatsen. Alles draait rond het personage gespeeld door Jessica Lange, een vrouwelijk icoon en een echte glamoureuze diva. De toon van het derde seizoen zal een stuk lichter en grappiger worden en Ryan Murphy teast ook al dat er een echte horrorromance verteld zal worden. Tenslotte is het na Rubber Man en Bloody Face in het derde seizoen de beurt aan een vrouwelijk creatuur om het monster van het seizoen te worden.

In Nederland is het eerste seizoen van American Horror Story momenteel te zien bij RTL5. In Vlaanderen zendt 2BE het eerste seizoen uit, terwijl betaalzender Prime gisteren eindigde met het tweede seizoen Asylum.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie