American Horror Story krijgt tweede seizoen

De Amerikaanse dramaserie American Horror Story van FX Networks (FOX) blijkt een succes, het eerste seizoen loopt nog en nu al is besloten om volgend jaar terug te komen met een tweede seizoen van 13 afleveringen.

American Horror StoryDe gitzwarte dramaserie American Horror Story is bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk en staat in schril contrast tot het absurd vrolijke programma Glee, maar is van dezelfde makers.

De familie Harmin verhuist van Boston naar Los Angeles nadat moeder Vivien (Connie Britton) een bevalling met een doodgeboren kind achter de rug heeft. Ze probeert haar relatie met haar man (Dylan McDermott) terug op de rit te krijgen, nadat die een affaire had met een van zijn leerlingen en hun dochter Violet heeft ondertussen te kampen met een depressie. In Los Angeles gaan ze in een gerestaureerd herenhuis wonen, maar ook dit huis blijkt een verleden.

Het eerste seizoen van 13 afleveringen begon in oktober en wordt inmiddels gevolgd door 2,2 miljoen Amerikanen. In Nederland heeft FOX de zender FOXlife, maar deze verklaarde tegenover De Nachtvlinders de dramaserie niet te zullen gaan uitzenden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “American Horror Story krijgt tweede seizoen”

  1. Ik verblijf momenteel in Amerika en deze serie is top! Goed geschreven, duister en vreemde plotwendingen. Goed gedaan. Ik hoop dat Foxlife hier nog eens over na wil denken, want anders lopen ze een zeer goede serie mis.

    Beantwoorden

Plaats een reactie