American Horror Story 7 over Presidentsverkiezingen

Waar normaal gesproken er een complete teasercampagne wordt gevoerd om het nieuwe thema van American Horror Story aan te kondigen, is showrunner Ryan Murphy dit keer wel heel duidelijk: De presidentsverkiezingen!

Ryan Murphy Reveals The Theme For Season 7 Of American Horror Story | WWHL

Ryan Murphy, bedenker en schrijver van American Horror Story, deed deze onthulling in de Amerikaanse late night show ‘Watch What Happens Live’. Host Andy Cohen legt hem nog de vraag voor of er een personage in zal zitten die gebaseerd is op Donald Trump, maar dat laat Murphy nog even in het midden. Ook heeft hij nog geen titel bedacht voor dit wel erg bijzondere horrorthema.

American Horror Story seizoen 7 zal deze zomer beginnen met de opnames, hierin zullen sowieso Sarah Paulson en Evan Peters meespelen. De serie is ook al zeker van aan 8e en 9e seizoen.

The Purge heeft al bewezen dat je met een verkiezingsthema best een aardige horrorfilm kunt maken. Wat vinden jullie van het thema? Te politiek of is de werkelijkheid al eng genoeg? Iemand maakte op Youtube al eens een parodie met Trump in de hoofdrol voor American Horror Story:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie