American Mary trailer – Even surgeons can be creative

2013 zou, gezien de hoeveelheid aan projecten in het thema, best wel eens het jaar van Frankenstein kunnen worden. De Canadesche horrorfilm American Mary past wellicht ook in het rijtje, ‘A Frankenstein for the 21th Century’ schrijft letterboxd.com.

American Mary vertelt het verhaal van Mary (Katharine Isabelle), een studente geneeskunde die steeds verder in geldproblemen komt. Om rond te komen raakt ze in het ondergrondse circuit in aanraking met een duistere kant van het vak vol ‘body modification’ en illegale operaties. Het is makkelijk geld verdienen en Mary raakt steeds dieper in het circuit verzeilt, tot haar geweten aan het begint te vreten.

De film is geregisseerd door Jen en Sylvia Soska (Dead Hooker in a Trunk) met in de hoofdrol Katharine Isabelle (Ginger Snaps). De film draait sinds augustus op diverse filmfestivals en krijgt op 11 januari 2013 een korte bioscooprelease in Engeland. Slechts 10 dagen later zal Universal de film daar ook op BD/DVD in de schappen leggen en op 28 maart 2013 brengt Universal hem ook in de verkoop bij onze oosterburen. Over een Nederlandse release is nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Lijkt me wel een boeiende film 🙂

Don Julio
10 jaren geleden

Sterk uitgangspunt, en een goede trailer. Hoe je een geflopte studie medicijnen nog kan omzetten in cash & revenge. Ga ik zeker kijken!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x