Kijk hier de trailer van American Refugee, de nieuwste Blumhouse-thriller

American Refugee, de nieuwe film van Blumhouse
American Refugee poster

Blumhouse heeft een trailer vrijgegeven voor een van hun laatste producties. De film heet American Refugee en is een samenwerking met Epix. Blumhouse Television en Epix bundelen hun krachten om een hele zooi horrorfilms uit te gaan brengen op hun dienst met dezelfde naam.

In de nieuwe thriller American Refugee volg je een familie in een door geweld verscheurd Amerika. Greg (Derek Luke) en Helen Taylor (Erika Alexander) moeten drastische maatregelen nemen nadat hun volledige voedselvoorraad word gestolen. Zij kloppen aan bij de buurman (Sam Trammell) die een schuilkelder heeft. Die besluit te helpen, maar tolereert ze alleen maar zolang ze nog van nut zijn. Ook hier zijn de voorraden schaars en begint de paranoia al snel de kop op te steken.

In de trailer zien we de buurman die met flinke tegenzin de wanhopige Taylor familie binnenlaat, hij wil immers zijn eigen gezin -bestaande uit zoon en hoogzwangere vrouw- niet in gevaar brengen. De spanningen lopen hoog op omdat de families niet goed met elkaar overweg kunnen, maar ook omdat de bevalling gaat beginnen én er een groep van buiten de bunker aan begint te vallen.

still uit de film
vlnr: De familie Taylor

Verder spelen naast Luke (The Purge Tv-series), Alexander (Get Out) en Trammell (True Blood) ook Peyton Jackson (Nobody’s Fool), Zamani Wilder (Sacred Lies), Jessie Case (Mother’s Day) en Vince Mattis (Halloween). De regisseur is bekroonde schrijver Ali LeRoi (Everybody Hates Chris, The Obituary of Tunde Johnson) en uitvoerend producenten zijn Jason Blum, Chris McCumber, Lisa Bruce en Jeremy Gold.

AMERICAN REFUGEE | Official Trailer | Paramount Movies

De film American Refugee verschijnt 10 december in Amerika, over een Nederlandse release is helaas nog weinig bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie